Stressen

Jag skrev precis något djupt om hur jag inte är gjord för staden, och att Stockholm är så stressigt. Men vem fan vill läsa det…

Eftersom någon snart lägger upp en nyhet på Freeride.se om att den här bloggen finns, så borde jag ju kanske ta tillfället i akt och säga något viktigt. Typ “Amnesty gör verkligen ett viktigt jobb. Skänk pengar till dem du med.” Eller “Glöm inte att behandla andra som du själv vill bli behandlad.” Men vem fan vill läsa det…

Ett tag var jag inne på att gå på ett tyskt synthtema, och skriva något i stil med: “Up yours, era untrue jibglin. Här kommer en låt med Welle Erdball.” Men det vore ju som att skjuta mig själv i foten… Men, här kommer en låt med Welle Erdball ändå. Jag hade glömt av att den gruppen fanns, och återupptäckte den här om dagen. Först tyckte jag det var så vidrigt att de sjöng på tyska, men sen… Ja… Videon hör inte till, men musiken är king:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=A9JUdwY5GYo[/youtube]

Sen brukar jag ju lägga upp några bilder, så det kanske jag ska göra. Har haft sjukt mycket att göra, så så många bilder har jag inte tagit, men… Ja.

Torsk med äggsås. Husmanskost - så sjukt underskattat.

Torsk med äggsås. Husmanskost - så sjukt underskattat.

Såg den här sköna tanten i Sthlm. Jag tror hon var ute och tränade. Nokia-stövlar och onepiece. Fett.

Såg den här sköna tanten i Sthlm. Jag tror hon var ute och tränade. Nokia-stövlar och onepiece. Fett.

Och det är sådant här som gör att Sthlm nog inte är för mig. Stress...

Och det är sådant här som gör att Sthlm nog inte är för mig. Stress...

Lägenheter. Höghus. Dimma. Nja... Elda i en öppen spis, det är liksom min grej.

Lägenheter. Höghus. Dimma. Nja... Elda i en öppen spis, det är liksom min grej.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *