Homoerotik

Fina solnedgångar varje dag nu. Det gör mig glad. Sol är bra.

Fina solnedgångar varje dag nu. Det gör mig glad. Sol är bra.

Men det var när jag kom hem som jag fick denna härliga syn! Ha ha! Starving Mason gör sig fin för middagen, och tar samtidigt internetberoendet till en helt ny nivå! Det som är mest synd dock, är att han inte låter mig publicera bilden jag tog efter! Det var homoerotik på riktigt...

Men det var när jag kom hem som jag fick denna härliga syn! Ha ha! Starving Mason gör sig fin för middagen, och tar samtidigt internetberoendet till en helt ny nivå! Det som är mest synd dock, är att han inte låter mig publicera bilden jag tog efter! Det var homoerotik på riktigt...

Idag var jag och Starving Mason på Hambergs Fisk och käkade för 1200 kronor. Eftersom det var han som betalade tycker jag att det var sjukt värt! Åt lite carpaccio på lax, sen en marulk med diverse konstiga tillbehör med fancy namn (det var vårrulle med getost, egentligen). Gott, hur som helst.

Imorgon drar jag till Sthlm en sväng. Fy fan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *