Kroppslig förnedring

Idag var jag och Starving Mason i Sthlm en sväng. Jag var på Bosön och förnedrade mina ben å det grövsta. Ser inte det minsta fram emot att röra mig imorgon. Starving M åkte till Taxinge och hämtade en cykel som han lämnade där för ett tag sedan, efter att han cyklat dit med sin dam härifrån. Ganska lustigt var det. Jag frågade honom om han skulle låna ett par cykelbyxor. “Nej, vad ska jag med det till?” frågade han (sträckan är tolv mil). Ja, jag ska väl inte gå in på detaljer om hur hans röv såg ut efter den cykelturen, som för övrigt skedde på en vanlig gammal cykel utan växlar, med plastsadel.

Hur som… I morgon drar jag till Göteborg och går på premiär. Ska väl bli spännande. För er som känner mig: Jag siktar på att bli minst lika full som förra året.

På vägen hem från Bosön stannade vi på Prestogrillen ute på Lidingö. Och alltså... Om ni undrar om det är en bra eller dålig grill - kolla in det här kortet... (Jag gick för Scampirullen).

På vägen hem från Bosön stannade vi på Prestogrillen ute på Lidingö. Och alltså... Om ni undrar om det är en bra eller dålig grill - kolla in det här kortet... (Jag gick för Scampirullen).

Och sen är det ju torsdag. Och då vill man ju gärna äta ärtsoppa och pannkakor, så det gjorde vi. Självklart med lite nykokt sylt! Någon jävla värdighet får man ju försöka behålla...

Och sen är det ju torsdag. Och då vill man ju gärna äta ärtsoppa och pannkakor, så det gjorde vi. Självklart med lite nykokt sylt! Någon jävla värdighet får man ju försöka behålla...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *