Off to Africa you go!

Jahapp. Klockan är 07.21 när jag börjar skriva det här, och jag har varit vaken i drygt tre timmar. Hade klockan på 04.14 (prova att säga det högt för er själva: “Jag ställer klockan på 04.14 då!”). Vidrigt… Upp kom jag i alla fall, och så vitt jag vet sitter min sambo Starving Mason på flyget ner till Tanzania nu.

Tja… Annars då? Jorå tack, det knallar på…

I söndags fick jag brutal skidabstinens! Det bara kom över mig! “Must. Have. Snow.” typ. Så jag gjorde någonting relativt irrationellt, och tokbokade ett flyg ner till Zürich den 14 december. Kommer ju flytta ner till Engelberg ett par veckor senare, men kände väl att… ja… jag måste åka skidor på riktiga berg innan det också. Angående skolan, så kör jag det gamla “Gör först. Fråga sen.”-tricket, vilket brukar fungera.

Och bilen går bra? Jorå…

På måndag flyger jag och Bea till New York. Det blir flott! Har försökt få min sjuksköterskevän att ta med sig lite sömnmedel hem från jobbet, men förgäves. Fan. Kan inte sova på flyg, och blir därför så in i helvete jetlagad på vägen hem. Det suger… Så om det är någon som har en karta stillisar över, hojta bara till!

Ska se om jag kan lägga upp en del av bilderna jag har tagit senaste veckan. Vi får se då…

Fin bild? Jorå. Rolig på andras bekostnad. Ajjemän! Niklas Möller, en av ägarna till Ski Lodge Engelberg, var på samma flyg ner till Italien förra veckan. Trött... Det lustiga var att jag träffade tre andra människor jag kände också. Random...

Fin bild? Jorå. Rolig på andras bekostnad. Ajjemän! Niklas Möller, en av ägarna till Ski Lodge Engelberg, var på samma flyg ner till Italien förra veckan. Trött... Det lustiga var att jag träffade tre andra människor jag kände också. Random...

Lästa ut den där, under tvång från skolan. Ganska bra dock.

Lästa ut den där, under tvång från skolan. Ganska bra dock.

Älskar i normala fall Swiss. Men när det slarvar bort min packning så byts kärleken ut mot något annat. Vilket tur att de ersatte mig med den här underbara tröjan då!

Älskar i normala fall Swiss. Men när det slarvar bort min packning så byts kärleken ut mot något annat. Vilket tur att de ersatte mig med den här underbara tröjan då!

Och den här ytterst kompetenta necessären!

Och den här ytterst kompetenta necessären!

"REDRUM! REDRUM!"

"REDRUM! REDRUM!"

Ja. Och det var därför jag var i Italien.

Ja. Och det var därför jag var i Italien.

Alltid hackar de på en...

Alltid hackar de på en...

Kanapéer... Mmm...

Kanapéer... Mmm...

Biggest Boss Patrik Frisk. Tror han ville att säljarna skulle fokusera på något. Eller börja boxas. Svårt att säga...

Biggest Boss Patrik Frisk. Tror han ville att säljarna skulle fokusera på något. Eller börja boxas. Svårt att säga...

The North Face har en bra miljöplan! De vet om problemen, och försöker göra någonting åt dem. Det gillar jag. Den här damen gav oss lite obehagliga fakta, så att vi skulle vakna till. Här är några av dem.

The North Face har en bra miljöplan! De vet om problemen, och försöker göra någonting åt dem. Det gillar jag. Den här damen gav oss lite obehagliga fakta, så att vi skulle vakna till. Här är några av dem.

"Och priset för årets coolaste jacknamn, med 100 röster mot 0, går till..."

"Och priset för årets coolaste jacknamn, med 100 röster mot 0, går till..."

Den här italienaren, han hade gjort "ett par" koppar kaffe i sitt liv. Helvete vad snabb han var! Baristornas Billy the Kid liksom.

Den här italienaren, han hade gjort "ett par" koppar kaffe i sitt liv. Helvete vad snabb han var! Baristornas Billy the Kid liksom.

Sen var det maskerad med masktema. Engelsmännen körde Big Boss-ansiktet, vilket nästan var mer obehagligt än roligt. Big Brother is watching you...

Sen var det maskerad med masktema. Engelsmännen körde Big Boss-ansiktet, vilket nästan var mer obehagligt än roligt. Big Brother is watching you...

Andy var bara glad istället. Trevligare det.

Andy var bara glad istället. Trevligare det.

När Hervé sätter sig vid ett bord, så samlas det av någon mystisk anledning alltid en massa damer runt honom. Märkligt...

När Hervé sätter sig vid ett bord, så samlas det av någon mystisk anledning alltid en massa damer runt honom. Märkligt...

"No Johan! In with the stomach and out with the chest! You're a man!" The North Face-mötet var inte långt från Nordicas kontor, så jag svängde förbi där en snabbis. Alltid skoj att träffa Brac! Önskar jag kunde berätta vad som försiggår in den fabriken, men ni får se snart istället. Bra skit!

"No Johan! In with the stomach and out with the chest! You're a man!" The North Face-mötet var inte långt från Nordicas kontor, så jag svängde förbi där en snabbis. Alltid skoj att träffa Brac! Önskar jag kunde berätta vad som försiggår in den fabriken, men ni får se snart istället. Bra skit!

Sen rätt iväg till premiär i Innsbruck, och där möttes vi av hård branding och gigantiska affischer på oss. Det är nu man ska vara cool och säga: "Klart de hade massa affischer!" Men jag blev mest jävligt nervös, och fick smyga längs väggarna ett tag...

Sen rätt iväg till premiär i Innsbruck, och där möttes vi av hård branding och gigantiska affischer på oss. Det är nu man ska vara cool och säga: "Klart de hade massa affischer!" Men jag blev mest jävligt nervös, och fick smyga längs väggarna ett tag...

"Johan. Det ligger typ sju hundra affischer på oss inne här." "Hilfe..."

"Johan. Det ligger typ sju hundra affischer på oss inne här." "Hilfe..."

Giorgio Saviane, från The North Face's marketingavdelning, som ordnar alla premiärer och sådant, och Giulia Monego.

Giorgio Saviane, från The North Face's marketingavdelning, som ordnar alla premiärer och sådant, och Giulia Monego.

Premiär för Free Radicals i Europa!

Premiär för Free Radicals i Europa!

Man tar sig nån...

Man tar sig nån...

Polacken (hans namn innehöll typ 17 konsonanter, så jag kommer inte ihåg det), hans flickvän och Marja. Branding! Branding!

Polacken (hans namn innehöll typ 17 konsonanter, så jag kommer inte ihåg det), hans flickvän och Marja. Branding! Branding!

"Jag är så trööött..." "Men Marja, du har ju pojkvän."

"Jag är så trööött..." "Men Marja, du har ju pojkvän."

Technica Group, som äger Nordica, äger även Rollerblade. Om man har tur kanske man kan tjata till sig ett par rullskridskor. Ha ha!

Technica Group, som äger Nordica, äger även Rollerblade. Om man har tur kanske man kan tjata till sig ett par rullskridskor. Ha ha!

Innsbruck. Verkar väl typ vara drömmen. Lagom stort. Liften går från mitt i stan. Varmt på sommaren. Kallt på vintern. Kanske lika bra att flytta på en gång.

Innsbruck. Verkar väl typ vara drömmen. Lagom stort. Liften går från mitt i stan. Varmt på sommaren. Kallt på vintern. Kanske lika bra att flytta på en gång.

Flyga hem... Mmm...

Flyga hem... Mmm...

Bea hade någon form av konferens i Sthlm, så hon bodde hos oss ett par dagar. Hon är liiite frusen av sig. Helst helklädd i dun, även inomhus.

Bea hade någon form av konferens i Sthlm, så hon bodde hos oss ett par dagar. Hon är liiite frusen av sig. Helst helklädd i dun, även inomhus.

"Dr Livingstone i presume?" Eftersom det inte ingår så mycket mer än jeans, svarta t-shirtar och skinnjackor i Starving Masons rockabillygarderob, så fick han låna lite kläder av mig. Det syns inte att han är på väg till Afrika va? Att han ska ut på Safari? Ha ha ha! Just nu har han nog mellanlandat i Amsterdam, på väg till Tanzania för att hälsa på sin dam.

"Dr Livingstone i presume?" Eftersom det inte ingår så mycket mer än jeans, svarta t-shirtar och skinnjackor i Starving Masons rockabillygarderob, så fick han låna lite kläder av mig. Det syns inte att han är på väg till Afrika va? Att han ska ut på Safari? Ha ha ha! Just nu har han nog mellanlandat i Amsterdam, på väg till Tanzania för att hälsa på sin dam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *