“Something is rotten in the state of Denmark.”

Det var väl gamle Shakespeare som kläckte det där. Och ja… nu för tiden är det ta mig fan mycket som är ruttet i den där jävla fascistregimen. Men det var inte det rubriken syftade till, utan till mitt kylskåp. Låt mig förklara situationen med en liten dialog:

Starving Mason, den 20 oktober, typ: “Du. Det var ett tag sedan vi tog upp de där svarta vinbären ur frysen. Är det inte dags att vi gör något av dem.”

Jag: “Jooo…”

Starving Mason: “Mmm…”

Och idag är det… 11 november. Starving Mason drog till Tanzania, så jag tänkte kolla till de där vinbären. Tog fram dem från den lite undanskymda position de stått i den senaste (typ) månaden. Rakt ur påsen såg de ut så här:

IMG_0010

Och nu vet jag ju vad ni skriker efter: “Go for macro Jonsson! Go for macro! MACRO MACRO MACRO!!!” Ok då! Här får ni macro:

IMG_0009

Jag funderade ett tag på om jag skulle spara dem till på fredag, och sedan äta upp dem. Hade ju blivit som griseknoen i Emil i Lönneberga! Dyng-knaal på jästa bär! Det hade varit skoj. Undrar om det är rödvinsbakfylla eller vanlig bakfylla som kommer efter en sådan kväll…

Sen är det ju sorgligt med sant… Men efter att Starving Mason drog, så blir det väl tillbaka till verkligheten igen. Känn på den här:

IMG_0011

För er som varit uppmärksamma, och noterat att jag försöker hålla mig undan köpkött, så kan jag säga att pappa har skjutit älgen som korven är gjord på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *