Premiär i Sthlm

Det här skrev jag på flyget igår:

Mjaha… Nu händer det grejer. Sitter på ett plan mellan Düsseldorf och New York när jag skriver det här. Har aldrig varit i NY, så tänkte att det liksom var på tiden. Så jag och Bea drar dit nu, när alla coolingar reser till Tokyo eller något annat frääänt ställe. Men skit samma. Jag är svinpeppad! Ska bo hos min gamla slalomkompis/kompis Jonas Hydén, som bor där permanent nu. Och det ska bli sjukt trevligt.

I fredags hade vi premiär på 618 i Sthlm, på Berns. Det var bra. Stämningen på Trädgårn i Gbg är ju svårslagen, men jag tror baske mig det var trevligare i fredags.

Jag vet inte riktigt om det var några skandaler. Skulle vara att Sverre var nykter då… Annars så vete faen om någon axlade Honkens mantel från förra året, och gick all in på brobrännandet. Simba hävdade att han var bra packad, och sa några (ej) väl valda ord till vissa personer. Ångesten verkade dock inte ha kommit in under Tjernströms hud vid den korta mailkontakten vi hade i lördags. Bra för honom. (Honken var kanske inte gråtfärdig efter förra årets premiär, men inte var det väl så långt ifrån tror jag heller).

Så det var väl kanske mer en trevlig kväll än urballad. Inte ens Mosse sköt skarpt! Jag vet ju inte säkert, då jag inte hängde med honom så mycket, men eftersom jag varken fick några raka nässlag eller högerlavetter så det ringer i öronen, så antar jag bara att han var ganska städad. Damen hans var med också.

Bilder:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *