Skavsåren som Gud glömde

Tror inte riktigt jag har tid att skriva något, eftersom vi är på väg ut och ska äta någon vidrig form av amerikansk frukost, så att jag kan checka av lite med saker på min Amerikalista. Rubriken syftar i alla fall till mina fötter, som ska göra ett nytt försök i ett par skor som inte är avsedda för långdistanslöpning idag. Fan, annars går imagen åt helvete liksom… Ha ha!

Vår goda vän Stina från Malung har även trillat in, om jag glömt säga det. Det är kul!

Jag kör bildgrejen istället:

Saker att bocka av: Smörgås med jordnötssmör och sylt - check!

Saker att bocka av: Smörgås med jordnötssmör och sylt - check!

De här var så sjukt sköna! Ska lägga upp en video sen.

De här var så sjukt sköna! Ska lägga upp en video sen.

Och som den jävla rebell man är liksom, körde man... tuggummi ändå!

Och som den jävla rebell man är liksom, körde man... tuggummi ändå!

Toppen på Rockefeller center - check!

Toppen på Rockefeller center - check!

Käka amerikansk hot dog - check för Bea och Stina!

Käka amerikansk hot dog - check för Bea och Stina!

MoMa. Fett!

MoMa. Fett!

Fast väl där inne så... vete fan alltså... Här är ett verk som jag inte riktigt... ja, jag är nog inte riktigt nog bra konstkännare för att kunna uppskatta den här tavlan, helt i vitt.

Fast väl där inne så... vete fan alltså... Här är ett verk som jag inte riktigt... ja, jag är nog inte riktigt nog bra konstkännare för att kunna uppskatta den här tavlan, helt i vitt.

Eller den här, helt i svart.

Eller den här, helt i svart.

Bea: "Tänkte handla lite här." Jag: "Va!? Ska du handla underkläder på Victoria's Secrets!? Nej! Usch! Blä!"

Bea: "Tänkte handla lite här." Jag: "Va!? Ska du handla underkläder på Victoria's Secrets!? Nej! Usch! Blä!"

Ha ha ha ha!

Ha ha ha ha!

Ok. Då vet jag.

Ok. Då vet jag.

Mycket trevligt ställe! Tack Neuman för rekommendationen.

Mycket trevligt ställe! Tack Neuman för rekommendationen.

Stina låste ute sig igår, och var inte så glad ett tag... Men pannkakorna gjorde susen!

Stina låste ute sig igår, och var inte så glad ett tag... Men pannkakorna gjorde susen!

Jahapp. Sug åt er, för Jonsson i vitskjorta, det händer inte så ofta utanför bröllop och begravningar. Men ska man ut och "dricka drinkar", då får man anstränga sig lite. Sjukt trevligt var det i alla fall, med sjukt god mat på Buddakan. Jonas Hydén - värden som tog det till nästa nivå liksom.

Jahapp. Sug åt er, för Jonsson i vitskjorta, det händer inte så ofta utanför bröllop och begravningar. Men ska man ut och "dricka drinkar", då får man anstränga sig lite. Sjukt trevligt var det i alla fall, med sjukt god mat på Buddakan. Jonas Hydén - värden som tog det till nästa nivå liksom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *