Rösta på mig i “Shot of the year” i Skiing. Kom igen!

Helvete, det var en untrue rubrik. Men nu är det ju så, att jag och Christian Åslund har blivit nominerade till “Årets bild” i amerikanska Skiing Magazine. Världens största skidtidning, så det vill man ju gärna vinna liksom… Så gå in här och rösta på mig:

http://www.skinet.com/skiing/fondue-party/ski-culture/2009/11/a-season-distilled?page=0%2C6

Om ni inte gör det, så “blir jag inte arg, men besviken”. Tänk på det mina söner och döttrar. Besviiiken…

Idag var jag på gymmet en sväng. En ganska lång sväng. Åt så mycket lunch, så hungern som normalt brukar köra hem mig… ja, den kom liksom aldrig. Detta resulterade i att jag hann med tung mage, tung rygg,  och till och med lite bröst! Skräll. Hann även med att förnedra en biff som såg ut att komma rakt från Hitler Jugend. Han såg ut typ så här:

jugend

Och den här bilden har jag då lagt upp för att ni ska kunna visualisera hans ariska frisyr, inget annat. Inget annat! Han såg hur som helst ut som den där kidden, fast typ 35 år gammal, och på anabola. Han körde tior på 110 i bänk, stönade ljudligt och hade en fet tribal på armen. Jag hatade alltså honom, och gick därifrån och körde slut på mig med lite dips istället. Efter ett tag kom Hitler Jugend efter, och typ trängde sig mellan. Han körde sitt första set och såg tuff ut, sen körde jag dubbelt så många som honom på mitt sista set, sen gick jag därifrån. Och då var ju liksom den dagen gjord. Det må vara barnsligt, men att få sätta de förbannade gym-dudesen på plats… det är förjävla roligt. Up yours med era jävla skakflaskor! Kom upp och ta en dag med Myran i skogen. Ha ha! (Ni från Malung vet).

Nähepp, det är nog den här tiden på dygnet man ska sova. Men jag är fortfarande lite jetlagad, och har inte så lätt att sova. För er som inte vet vad finkultur är – här får ni en dos (Till dem födda lite senare: de lyckliga kompisarna grundades 1989, och var väl lite halvstora i början/mitten på nittiotalet. Jag hade alla skivor utom singeln “8”, och tror fortfarande jag kan (typ) alla låtar utantill):

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oKlyamsftHQ&feature=related[/youtube]

3 comments

  1. Tjena Johan!!! Tillbaka i Stockholm eller! Rösta på din nu…skön bild…

  2. eller Malung menar jag:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *