Mannen som tog oproduktiviteten till nya nivåer.

Det var jag idag det. Eller, så illa var det kanske inte. Gjorde några tråkgrejer som annars kan ta ett jävla tag at komma sig för med. Skickade brev (nej, inte mail), mailade lite och… nä, det var väl det jag gjorde. Har träningsvärk i typ hela kroppen, så någon tränings blev det inte. Men imorgon ska jag till Bosön och förnedra benen. Det blir bra det.

För er som inte röstat, eller bara röstat en eller två gånger (verkar som att man kan rösta typ hur många gånger som helst), så beordrar jag er att gå in på

http://www.skinet.com/skiing/fondue-party/ski-culture/2009/11/a-season-distilled?page=0%2C6

och göra det på en gång.

Eftersom jag är hemma i Sverige igen, så blir det mer bilder på Starving Mason nu. Men det kan väl inte någon klaga på! Detta gastronomiska unikum med armstyrka som en hel flickscout var jag tänkt att skriva. (Tur jag inte gjorde det, för att vara rolig på en av mina allra bästa vänners bekostnad, det hade ju inte varit snällt. Å andra sidan har jag varit rolig på min flickväns bekostnad ett par gånger senaste veckan. Men du vet jag tycker om dig Bea). …med en armstyrka som Bruce Lee! Starving Mason!

"God morgon! Leningrad Cowboys söker ny basist. Jag tränar lite i köket så länge."

"God morgon! Leningrad Cowboys söker ny basist. Jag tränar lite i köket så länge."

Så här har jag blivit väckt två morgnar i rad nu - med redan klar, kunglig frukost. Manlig kärlek at its best, mina damer och herrar.

Så här har jag blivit väckt två morgnar i rad nu - med redan klar, kunglig frukost. Manlig kärlek at its best, mina damer och herrar.

Det finns några saker man alltid kan räkna med: Berlusconi gillar småtjejer, Mosse gillar brännvin, IKEA-besök gör ont i ryggen, det blir inte som man tänkt sig, Starving Mason spenderar minst några timmar på sofflocket varje dag.

Det finns några saker man alltid kan räkna med: Berlusconi gillar småtjejer, Mosse gillar brännvin, IKEA-besök gör ont i ryggen, det blir inte som man tänkt sig, Starving Mason spenderar minst några timmar på sofflocket varje dag.

Vår balkong. Igen. Solnedgång. Igen. Sorry, but I just can't help it...

Vår balkong. Igen. Solnedgång. Igen. Sorry, but I just can't help it...

Idag var jag ner och lade i en tvätt i grannhuset. På en gräsmatta stod NIO kommunarbetare och försökte resa en gran. De hade två traktorer till hjälp. En karl slet med stammen, två stod och drog i grenarna åt, vad det såg ut som, fel håll, två stod och rökte, tre stod och glodde, och den sista satt i en av traktorerna. Närå, det här med att kommunalarbetare är lata och fikar mycket. Det var nog bara en myt. Nog. En halvtimme senare hängde jag tvätten - fortfarande problem. En kvart efter det hade de rest granen. Svinsnett. Då tog de en välförtjänt paus!

Idag var jag ner och lade i en tvätt i grannhuset. På en gräsmatta stod NIO kommunarbetare och försökte resa en gran. De hade två traktorer till hjälp. En karl slet med stammen, två stod och drog i grenarna åt, vad det såg ut som, fel håll, två stod och rökte, tre stod och glodde, och den sista satt i en av traktorerna. Närå, det här med att kommunalarbetare är lata och fikar mycket. Det var nog bara en myt. Nog. En halvtimme senare hängde jag tvätten - fortfarande problem. En kvart efter det hade de rest granen. Svinsnett. Då tog de en välförtjänt paus!

Just ja. Var och handlade också. Jag köpte ett par jeans som min feta röv knappt gick i, lite kuvert att skicka mina brev i, och lite saker att stoppa i magen. Få se nu... Om jag hade gått på konsthögskolan, då hade det här inte varit en bild, det hade varit ett konstverk, där jag och min konstnärskollega Jean-Pierre Skitnödig hade "experimenterat med den nya franska vågen", och verket hade hetat... "Man med tre plastkassar"

Just ja. Var och handlade också. Jag köpte ett par jeans som min feta röv knappt gick i, lite kuvert att skicka mina brev i, och lite saker att stoppa i magen. Få se nu... Om jag hade gått på konsthögskolan, då hade det här inte varit en bild, det hade varit ett konstverk, där jag och min konstnärskollega Jean-Pierre Skitnödig hade "experimenterat med den nya franska vågen", och verket hade hetat... "Man med tre plastkassar"

Kan jag inte fota min flickvän, så får jag väl fota Starving Masons istället. Hej Johanna!

Kan jag inte fota min flickvän, så får jag väl fota Starving Masons istället. Hej Johanna!

Och sen var det det här med finkulturen. Jag tror faktiskt det är lika bra det får vara ett stående tema i den här bloggen (Hej Fredrik Lindström! Kan du svara på hur det egentligen ligger till med engelsk och svensk stavning på blog/blogg/bloga/blogga etc.? Svara mig!). Och dagens finkultur kommer från en annan sida av punken. Eller, vete fan om det är punk. Skapunk. Vi kallar det lustigt, det får räcka. Det var min tränare på skidgymnasiet, Per Edvall, som tipsade om Rasta Hunden. De bildades 1979, släppte en skiva, och splittrades 1980. Ha ha!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3ASJSfDaOtg[/youtube]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *