Skidtestarhelg och döda djur.

(På www.blog.freeride.se/johanjonsson finns min riktiga blog, för er som läser freeride-versionen och har problem att se videon eller något). Jaha. Men hur ska han få den här rubriken att gå ihop då? Ja… Det är inte svårare än att farsan hade slaktat ett årdjur i garaget när jag kom hem, och att jag ska upp till Tandådalen i morgon. Var på väg dit idag, men eftersom det vekar som jag ligger sjukt brunt till på några fronter, så försökte jag styra upp lite saker först. Fick en del gjort, men aldrig så mycket som man vill. Nu är det mitt i natten, för min kompis morsar gamla klasskamrats man ringde mig från Sacramento och pratade ett bra tag. Kanske det mest random jag varit med om i år. Men trevligt var det! Han är en bra prick. Men ja, mitt i natten var det redan när han ringde, så jag ska nog lägga upp några bilder. Sen skriva lite om dagens finkultur, sen sova.

Igår var jag på Bosön och tränade. Ett finger var blodigt efter en stressig sejour med Starving Masons japanska kockkniv i damaskusstål.

Igår var jag på Bosön och tränade. Ett finger var blodigt efter en stressig sejour med Starving Masons japanska kockkniv i damaskusstål.

Så självklart pyntade jag mig lite fint med ett Batmanplåster!

Så självklart pyntade jag mig lite fint med ett Batmanplåster!

På vägen hem åt jag på Presto-Grillen, som är så sjukt bra. Back in the days verkade dock inte alla tycka det...

På vägen hem åt jag på Presto-Grillen, som är så sjukt bra. Back in the days verkade dock inte alla tycka det...

"Men hej Bambi! Hur är läget med dig idag då?"

"Men hej Bambi! Hur är läget med dig idag då?"

Tidningshyllorna i Malung...

Tidningshyllorna i Malung...

...har ett bra sortiment av vissa saker. Bummer att jag missade "Boggi". Den är fet. Svärfar brukar läsa den. I den är det riktiga maskiner.

...har ett bra sortiment av vissa saker. Bummer att jag missade "Boggi". Den är fet. Svärfar brukar läsa den. I den är det riktiga maskiner.

Sen sa Svärmor att jag var med i Svenska Dagbladet, och det var jag. Kul. Första gånger jag var det. Kul bild också. www.oskarenander.com har tagit den, och Piffen agerar rail.

Sen sa Svärmor att jag var med i Svenska Dagbladet, och det var jag. Kul. Första gånger jag var det. Kul bild också. www.oskarenander.com har tagit den, och Piffen agerar rail.

Dagens finkultur är av det lite hårdare slaget. Sportlov. Jag rekommenderar er STARKT att gå in och läsa intervjun på deras Myspace. Kanske det roligaste som skrivits, efter deras låttexter. Ni lyckas säkert hitta båda med en googling, med förutsättning att ni inte är allt för känsliga. Sportlov finns inte längre, tyvärr, och jag är bitter som fan att jag inte åkte på en av deras avskedsspelningar, på “Klubb Bastun” på Åland. Det hade garanterat blivit en upplevelse. Här är deras låt “Blixthalka”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yzNncmAu0wI&feature=related[/youtube]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *