Schneesturm! (typ)

(English a little bit further down).

Läser ni det här på Freeride, så kan ni titta in i min blog, där det kanske ser lite snyggare ut.

Ja… Hej… Åka skidor… Det är så sjukt jävla skoj! När jag kollade på webcamen från toppen här i Engelberg, så visade den nordvästlig vind, dimma och -27,4 grader. Men det kändes som att det liksom inte gjorde något. “Gött, inga liftköer idag.” tänkte jag. Var ingen som hängde på, så jag drog upp själv. Träffade dock några unga locals, som var väldigt tveksamma när jag frågade om jag fick hänga på, för att jag inte ville åka själv i blåst, dimma och nysnö. Det blev skoj dock. Drog iväg till en klippa jag aldrig hoppat förut. Rätt stor, och svinplatt. Hälften av dem hoppade, och jag blev sist kvar. Så där stod man, med nästa års grejer och sponsorklistermärken på skidorna. Hade väl tänkt jag skulle åka in mig lite innan jag började hoppa plattlandningar, men det var väl liksom inte så mycket att göra. Men det gick bra, så det var bara skoj. Mest skoj att man blev grupptryckt utför en klippa av en bunt snorungar. Ha ha! Fast när jag ställde den bra så blev de lite trevligare.

Tänkte jag skulle filma lite med min nya Countour HD full HD svinfräna kamera. Men det var ju sjukt jävla dåligt väder att jag bara filmade sista åket, för att se hur det blir. Men ja, ska väl försöka få in det i datorn nu på något vis.

Oj, vad massa skit jag skriver… Vi hörrrrs.

ENGLISH:

Just wrote a bunch of crap in Swedish, and since I’m slooow in English, I’ll write a bunch of crap, but a smaller bunch.

Today was cold, -27,4 on the top when I had breakfast. Fog. NW wind. But it’s just so fun to ski now! So I went up with some music, and my new Contour HD helmetcam, and a good mood. Had a great day, and I skied some with a bunch of local kids/very young men. They even made me (ok, didn’t make me, but I was too weak to ski around) jump an ok size cliff with a flat landing. Ha ha! A couple of them jumped, and when I stood on top with my sponsor gear, there wasn’t much I could do but jump too. Ha ha! It went good though.

Just filmed the last run, cause it was kind of… really bad weather. I’m going to see if I can get the clip in the computer somehow now… Laters.

Today's picture of Niva. She's kind of... the master of funny faces. I couldn't really understand why she was se eager to get those vitamin drops in her mouth, until Christine told me that it's alcohol in it. Ha ha!

Today's picture of Niva. She's kind of... the master of funny faces. I couldn't really understand why she was se eager to get those vitamin drops in her mouth, until Christine told me that it's alcohol in it. Ha ha!

"Hello. Is it ok if I eat 700 g of pasta for breakfast?" The father.

"Hello. Is it ok if I eat 700 g of pasta for breakfast?" The father.

This is how it looked when I came up on the mountain.

This is how it looked when I came up on the mountain.

Super! My ski-pep can beat everything. Ha ha!

Super! My ski-pep can beat everything. Ha ha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *