Powder blog

(English Below).

Hej hej! Fast så glad är jag inte… Eller, glad är jag väl, men ganska trött också. Har börjat filma, och det har varit långa dagar. Men skoj! Innan det hade jag ett par jävla epic puderdagar i Engelberg, då jag bara åkte med vänner. Sjukt fett! Stiftade även en ny bekantskap i form av Mat-Niklas, som inte alls är Mat-Niklas för mig, utan Snowboard-Niklas. Han var svingrym på att åka! Skoj. Han var hur som helst gästkock på Ski Lodge Engelberg i helgen. Tyvärr (för min del) var det fullbokat, men det ska ha varit magiskt. Nu måste jag sova, i morgon fortsätter vi filma. Pepp!

ENLISH:

Hola! Happy, but tired… have been filming for a couple of days. Fun, but hard in the beginning. Before Bergman and Anna came, I had a couple of epic powder days in Engelberg. Just riding with friends. Good times… have to sleep now. New day tomorrow!

Det började liksom snöa. Här är min bil, som står nere i byn.

Det började liksom snöa. Här är min bil, som står nere i byn.

Och då blev det så här bra! Och jag var glad!

Sen blev de ta mig fan så här bra! Och jag var helt överlycklig!

Sen kom Bergman och Anna, och vi började filma. Det var också himla skoj! Fast på det här livsfarliga jävla stället lär vi inte sätta våra fötter igen. Flatljus och vildhundar med rabies (typ).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *