Japan ski & sushi video

(English below)

Japp! Maten är god i Japan! Därför klippte jag ihop denna lilla film, där fokus ligger på det som är viktigt när man besöker det här landet: sushin. Lite skidåkning fick jag dock med, och mer kommer! Nu må jag sova, så att jag hinner få i mig riktigt mycket ris till frukost!

ENGLISH:

Yep! The food here is grrrreat! That’s why I threw together this little video, where I focused on the most important thing in Japan: sushi. I managed to squeeze some skiing in there too though, and more of that later! Now I have to sleep, so that I have lots of time to eat rice at breakfast!

[vimeo]http://vimeo.com/9781452[/vimeo]

1 comment

  1. Akta dig för tsunamis. Farligt att kärleksspringa på stranden. Håll dig till sushibaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *