Vacation

(English below)

Blog. Blogg. Bloga. Blogga.

Är det det här som är skidåkning? ”Ja, och sen har jag en blog också. Den är fokusblog på www.freeride.se, som är en av världens största sidor för skidåkare. Ge mig pengarna nu. Jag är en BLOGER!” Är det skidåkning?

I skrivandets stund sitter jag på ett flyg mellan Arlanda och Zürich. Jag ska ”hem” till Engelberg några dagar, efter att ha varit ”hemma” i Sverige en vecka. Jag träffade min flickvän Bea. Det var alldeles ypperligt. Hon gör mitt liv lättare.

Här på flyget så började jag tänka. Egentligen vill jag skriv ner allt jag tänker på, men jag tror de flesta tycker det är för drygt att läsa (Oh, shit Jonsson, du är så djup). Men jag struntar i alla fall i det.

Innan jag kom hem till Sverige var jag i Japan. Det var pure motherfucking shitfuck i två veckor. Puderparadis my ass… Fast vissa dagar var det helt ok. Det var liksom inte sådär som man trodde att det skulle vara, men det var bra. Jag ångrar dock inte att jag åkte dit. Vi var ett bra crew, höll modet uppe, och åt så mycket sushi att det var ett skämt.

Nu tror jag att jag ska lägga in några bilder och fixa till dem istället. Det kommer upp någon här nedanför skulle jag tro. Sen. När jag är ”hemma”.

ENGLISH:

Well… It’s just a bunch of crap any way… Here are some pics:

Kom till Falun, och där gick två vänner på en väg. Det tyckte jag var fint...

Suttit en del på Beas PC. Bad Request? Vad fan är det? "Nej, fråga inte om just DET vädret." Skitdator...

God morgon!

Var och tittade på Hasa Loppet, där bland annat spindelmannen var med!

Spurtstrid! Rätt jävla lustigt att han lyckades gränsla den där flaggan alltså. Det var det som avgjorde det...

Julia poserar för sponsorernas kamera!

"Ja, jag har köpt en liten bil." EP tjänar för mycket pengar...

Vänta... Det har man gjort en del... Här är det i Uppsala, efter att jag träffat min goda vän Anders. Det var trevligt. Mindre trevligt att vänta på tåget och släpa väskor runt halva Europa...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *