Free Radicals på surf(shorts)camp

(ENGLISH BELOW)

Jajjemän… Då har shitfucket utvecklats till en nivå jag inte trodde var möjlig innan maj månad. Idag satt jag på en balkong i Sölden och tittade på när mina partners in crime i Free Radicals körde mosskidåkning som hade fått den hårdaste Gränsen-local att bli grön av avund. IFÖRDA SURFSHORTS! Mamma mia… Nu måste det bara börja snöa. Men det ska det göra till helgen, så då spottar vi i nävarna och sätter på laddhatten! Fram till dess kan ni njuta av Adam Widéns underbara åk från förmiddagen:

ENGLISH:

Well… The shitfuck have now evolved to a level I didn’t think possible before may. Today I was sitting on a balcony, tanning, and watching my partners in crime from Free Radicals skiing a slope that looked like a football field in june (smelled like it too). It’s gonna start snowing in a couple of days though, and then we’re ready! Until then – look at Adam Widén wonderful run from today:

[vimeo]http://vimeo.com/10377940[/vimeo]

Wille Lindberg, Magnus Loo, Adam Widén and me, on the way up to SHITFUCK.

It's kind of like a piste, only harder... On the sunny sides though, it's like hell, only warmer.

Wille: "I don't know..." Slange (to the right): "You need to take off from here Wille!"

Per Jonsson doing the telemark thing, in surf shorts.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *