Gränsen amazing shred video

(ENGLISH BELOW)

Ja, ni som trodde att Mattias Fredriksson bara tog bra bilder, ni kommer att trilla av stolen av den här videon! Särskilt uppskattar vi åkare att han”ger grabbarna chansen” och inte ställer upp i NM. Vi får väl bara hålla tummarna att han inte ställer upp i år heller, och kör skiten ur oss… I alla fall var det en jävligt happy dag! Och just nu, när det är lite svårt att vara happy, så kan man tänka tillbaka och tänka framåt, så slipper man tänka på nuet. (Leva i nuet är så jävla 2009. Fuck that shit).

ENLISH:

For those who thought that Mattias Fredrikson is nothing more than a demon photographer, look at this video! It was a really happy day, and now when it’s kind of hard to be super happy, I’m looking back at those days, and looking forward to the same days this spring! Enjoy.

[vimeo]http://vimeo.com/10505319[/vimeo]

Tags: , , , , ,

1 comment

  1. Professor Larsson

    Ajjemänn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *