Alpingaraget = bra skit.

(Short in English below).

Hej Hej!

Nu tror jag att jag får blogga lite mer på svenska. Känns så… Kom just hem till Malung, efter att ha varit i Falun hos Bea några dagar. Sweet var det… Nu ska jag börja packa ihop lite grejer, och sen bege mig upp till Riksgränsen. I morgon eller på söndag. Vi får se. Grejen är den att jag har så jäkla mycket nya fiske prylar som jag liksom… bara… måste hålla på och pilla på och ställa in! MÅSTE!

Fast när jag kom hem hade jag redan fått de grejer jag beställde från Alpingaraget för bara någon dag sen. Grym service! Köp era grejer där istället för att spara småpengar på att stödja någon jäkla tysk… Det var hur som helst ett par (fanfar) turbindningar och ett par hudar! Jävligt stort. Ha ha! Men det ska faktiskt bli riktigt skoj. Jag ska upp med Mattias Fredriksson och ett par snabba norskar efter NM. Upp långt upp. Typ Lyngen eller i närheten. Tura. Blir skoj!

Här är några bilder från senaste veckan:

ENGLISH: All good in Sweden, and I’m home in “Bynn”. Pretty sweet. Passed by the sausage museum, and got a lot of new fishing gear that I’m very very motivated to try! But first I will drive upp to Riksgränsen tomorrow or sunday. Gonna be sweet to ski some after resting for so long. My knee feels good, and it’s gonna be fun with some gang skiing up there! And after that I’ll go up to the Lyngen area to go ski touring with Mattias Fredriksson. Looking forward to that! I like my life now!

Here are some pics:

Sjukt bra service från Alpingaraget. Hade jag inte fått grejerna så snabbt hade jag inte fått med dem till Gränsen. Man tackar!

Majbrasa.

På valborg bränner raggarna runt till de olika majbrasorna och kollar efter folk att dricka hembränt med. I love it.

"Hej pappa. Här är din lunch."

Gjorde även klar deklarationen nyss. Bättre än att knulla. Typ.

Japp. Här växte man upp då. Big action på gågatan i Malung.

Och här har det varit EXTRA big action någon natt. Malung, it's a danger zone...

Falu Kuriren - ständig källa till lycka! Läs rubriken och sista frågan.

Och här är då ett exempel på hur man kan fokusera i politiska texter. Läs allt. Fast i sista stycket har de klämt in lite oviktiga saker, så det behöver ni väl egentligen inte läsa...

Bea + breakfast.

Fick den här av min polare Ågren. Är så peppad på att fiska nu. Så peppad...

Hälsade på Rukas i Sifferbo på vägen hem nyss. Det var trevligt. Kaffe och ljug-VM liksom.

Borta bra, men Västerdalarna bäst. Ajjemäään!

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *