Åka i gäng

(English below)

Har varit i Gränsen i några dagar nu. Fått tre skiddagar i benen, och det känns så jävla kul! Även om jag tar det lite piano med knäet, och väl kommer att fortsätta göra det under det lilla som är kvar av den här säsongen, så är det ändå så sjukt roligt!

Har åkt mest med Wille Lindberg och Adam Widén, och igår och förrgår brände jag runt med dem. Kört lite med Adam Falk och resten av Winter Project-gänget idag också. Det har varit skoj. I natt kom Henke W, Mosse och Jesper Björnlund upp, och det har varit go gängskidåkning.

För några timmar sedan åt vi pannkakor. Det var gott. Jag gillar pannkakor.

Höjdpunkter idag: Wille Lindberg som dödade det i morse på Nordals (var inte där, men såg i efterhand). Han är on fire! Adam Widéns kropp, som inte känner någon smärta, och bara skrattar motluten rakt i ansiktet!

Hmmm… Kolla på bilderna och filmerna här nedanför:

ENLISH:

Been in Riks for a few days now. So fun! Got three days of skiing. I’m taking it easy with my knee, but it’s fun anyway! I can ski pretty much everything, as long as it’s soft.

Have been skiing with my good friends, and these days, before NM up here, those are often the best of the season. Gang skiing with friends and just have a good time in the sun.

Best of today: Wille Lindberg killing it on Nordalsbranten this morning, and Adam Widén, who’s just laughing at the flat landings.

Well… gonna go to sleep soon I think. Look at the pics and videos below:

[vimeo]http://vimeo.com/11693313[/vimeo]

[vimeo]http://vimeo.com/11693337[/vimeo]

Gör det barn. Bara gör det.

Wille Freeride.

Så här glad är jag när jag får åka skidor efter att ha hängt röv i nästan två månader.

Adam Falk och Wille Lindberg.

Wille.

Adam Falk.

Jag gillar verkligen Norrland.

Ingen jävla nakenchock här uppe inte! Norrländsk press är ganska lik den från Dalarna... "Vadå? Ligger inte Dalarna i Norrland?" Nej. det gör det inte. Nu blev ni chockade va, era stockholmsjävlar...

Gillar Norrland jättemycket.

Det här är då Adam Widén som går in för landning i pisten. Det ser vidrigt ut, och det lät vidrigt. Men inte desto mindre stompade han! Efter kom Wille med lite för mycket fart, och det finns på en av filmerna här bredvid.

Jo, idag var det så här varmt i Riksgränsen. Flott!

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *