NM album

(English below)

Jahapp. Då var det klart för i år då. NM är över, och snön är slut. Gick väl ok på tävlingen. Kom sexa, vilket… väl egentligen är rätt bra med tanke på hur många sjukt bra åkare det är där, och att jag ju inte tävlar så mycket. Bara NM en gång om året… Men skoj var det hur som helst! Festen var även den legendarisk, som vanligt. Ingen idé att skriva så mycket. Kolla in albumet istället. Om du tittar på blogen på Freeride, så rekommenderar jag att ni tittar på min “riktiga” blog istället. Där är det nog lite lättare att fatta vad som händer, och läsa om vad vad varje bild är… Det är lite oordning i bilderna, men ni fattar nog när man är full och åker skidor…

ENGLISH:

Scandinavian Big Mountain Championships over. This season over. Snow over. Did ok on the comp. Just been hurt, and only do one comp per year. So I’m happy I guess. Fun to ski anyway! Gangshredding before that comp is the best. And, as usual, a legendary party! Hmmm… No idea to write more. Look at the pics and the captions instead. It’s not always correct order. But I guess you can figure out when I’m skiing and when I’m drunk…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *