Tentlife

(English below)

Precis kommit hem från Lappland nu, kanske för sista gången i år. Har varit ute och gått med Bea och två goda vänner i några dagar. ”Blev det något fiske då?” är ju självklart det ni undrar. Jorå… Men husfriden gick före, och det var mest trevligt det också. Fisket är ändå sådär längs vägen vi gick, och det var kanske tur det…

Vi har knallat runt i området som är mellan Borgafjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Trippen gick som följer: Start Borgafjäll, sen runt Klöverfjället på västra sidan, upp förbi Krounahke på östra sidan och förbi Fetsjön. Vidare norr om Luvlie Raabtseje, en bit längs Satsån och sen tillbaka till Borgafjäll på västra sidan om Jiengejehtseme. Helvete, det där var onödig information… Ha ha! Men hur som helst var det skoj se på de här bergen på sommaren, som vi har varit och filmat i på vintern.

Den enda bummern på resan var att Hotell Borgafjäll var fullbokat. Så spa, flott middag och Hästenssängar uteblev. Vi tog en natt hemma hos Magnus och Vera på 69 Grader Nord istället, och det var trevligt det med. Ingen sjurätters där dock…

Äh, jag gör bildtexter istället. Höjt

ENGLISH:

Well, I wrote a little bit of crap in Swedish, and I think I’ll spare you that. The pictures below are from a trip me, Bea and a couple of friends went on in the Swedish ”mountains”. It was nice, but pretty cold. Read the captions, that explains the trip. One fun thing though – it was pretty cool to walk around in mountains I have been heliskiing and filming in a couple of times. They look far more scary in summertime…

Bea bought a headlamp. We’re game!

Off we go.

We were camping here the first night. Not that bad view…

“My backpack is the heaviest.” “No way. Mine is!”

Found some chanterelles. Starving Mason was cooking

A creek.

Hey ho.

The Chinese bloger.

Second night.

Bea. I like this picture. Looks… good.

Snow! I like the summer, but I miss the snow…

Let the other ones walk a bit ahead, so that I didn’t have to share my beer. Smart move!

Starving Mason can’t really handle it…

Didn’t have time to try this pool. But it looks sweet, goddammit!

White reindeer.

Last campsite. Sweet.

Don't like to kill them... But this trout dessert tasted good.

Pretty nice sunset.

Blueberries.

Not that good weather during the last day…

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *