YES! And no…

(English below)

YES: Ok. Ni som inte flugfiskar – hoppa till nästa stycke. Ni som gör det, fattar att jag är sjuuukt stokad på min nya Danielsson dryfly. Var Förbi deras fabrik tidigt i morse, och fick grym hjälp av Karl där, plus att han bjöd på kaffe och snackade lite fiske med mig. Gööt!

NO: Och sen efter det så åkte jag hit till universitetet och började skolan. Känns väl… som att det är bra. “Det är så bra att ha en utbildning att falla tillbaka på vettu!” Men fan… Man vill ju bara fiska och åka skidor. Nästa liv ska jag bli född rik tror jag!

ENGLISH:

YES: Don’t know if Danielsson Fly Reels are famous all over the world, but I’m super stoked on my new reel, that’s for sure! The people at the factory were super friendly, and… All good! Carl gave me some coffe and some quick tips. Hope to fish with him soon.

NO: Then I went straight to the University here in Uppsala, and started my new course. Not really that stoked on school as on fishing. But I guess it’s good. I can get some kind of degree after this term. Feels wierd…

Reel mecca...

I got this printed on one side, and you know what's on the other...

Ajjemäään!

Carl is the man!

Passed this place. They've got it all. All.

Yes! School! Fuck...

Back in the same chair as I spend most of the time at the university. If you wonder why, the answer is in the left side of the picture - coffe machine. Less than 4 SEK/ cup.

Well... I guess I'm not going back to Malung fishing this weekend. SNOW!?!?!? WTF!?!?!?

2 comments

  1. Bara att köpa det. Provfiskade idag i Lungsjöån. Sjukt nöjd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *