Powerchilling

(ENGLISH BELOW)

Powerchilla är ett uttryck jag tycker ganska bra om. Powerchilla och chilla är inte samma sak. När man chillar så tar man det lite lugnt, när man powerchillar så tar man det jääävligt lugnt. Om man räknar bort de stunderna jag eldade (som visserligen var typ dygnet runt), så var det mycket powerchillning uppe i vår sommarstuga förra helgen. Det var sista chillet på ett tag visserligen, för nu sitter jag med en C-uppsats, en kurs i teori och metod, och en i mediernas retorik. Självklart parallellt med några sköna deadlines till Transition… Hepp!

ENGLISH

I like the expression powerchilling. It’s not like chilling, it’s… more. I spent last weekend with Bea in our summer house, and even though I was making about 75 fires, it was a lot och powerchilling too. I think it was the last powerchilling of this year though, cause now I’ve just started on a 30 page essay, together with a couple of other courses at the university, and parallell with a couple of deadlines for Transition Magazine. So… I guess I’m gonna keep on doing that.

Only funny in Swedish. Ja... Jag vet inte riktigt vad det här var för något. En uppmaning till lite flickvänsmisshandel? Blev inget med det.

I was handling the fire. I looove fire.

"Come to bed honey, before I fall asleep." "Ok. I'm just gonna make one more fire. One more fire..."

Since I was making the fires, Bea collected the wood.

We were babysitting Bea's sisters kids. Hard work...

"Look! Lingonberries!" They both have a thing for berries.

Pancake lunch!

Klara - Queen of the pancake.

Home made moose burger and some good wine. Sweet...

Here it looks like I'm chilling, and just watching Bea do the dishes. That's wrong. I'm watching the fire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *