Forrest Shearer’s POV footage from our AK trip

Got a mail from my man Forrest Shearer a few days ago. It seems like he already knows me pretty well, since he asked me how the fishing went. Ha ha! So nice guy, and awesome boarder! Here’s a video of his POV footage from Haines, and a picture of his apple-soccer skills! I was in summer mode when I got that mail, but this edit made me wanna shred some pow again! Watch it.

Apple-soccer.

3 comments

  1. Vem vill inte ha vinter?!

    Såg riktigt mysigt ut… Stockholm snart?

  2. Jag kommer nog ha en trevlig sommar… Men Riks var så jävla skoj, så jag har stort vinterpepp också! Är i Sthlm nu faktisk. Tog just en lunch med Sponkan. Hör av dig om du är fri från allt för mycket jobb! Jag är här ett par dagar till, sen Dalarna ett tag.

  3. En kaffe imorgon vore väl inte fel… är hemma på söder hela dagen typ. ring så bjuder jag på en kopp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *