Ballongknä och dumma kommenterar

God fortsättning! Julen i Verbier har varit strålande med svenskhäng, snöskulpturstävling och dans till kl fem på morgonen. Sedan en juldag som gick ut på att göra så lite som möjligt.

Idag har det varit sol och nysnö. Bättre än okej trots att mitt knä är tjockt och känns lite grann som en ballong. Tror det är “försäsongsovana”, och om inte så får jag bara lära mig att leva med det. Det kunde vara värre.

Dagens två bästa kommentarer står jag och Putte för:
Jag till Jennifer när min telefon ringer 5 meter innan starten på ett riktigt fint åk:
– Vänta lite, jag ska bara köpa tallrikar.

Putte om tre engelskor och två engelsmän som sitter bredvid oss på lunchen:
– Usch titta vad ofräscht, nuggets och varm choklad. Typiskt engelskor! Och kolla hon med stora snoken, hon är helt klart engelska.
25 min senare reser tjejerna på sig och går därifrån, talandes på svenska till varandra. Grattis Putte!


Emma värmer sig efter snöskulpterandet.


Anders förklarar olika delar av Måttsundsbacken utanför luleå. Vilket också blev det vinnande bidraget för sin otroliga liknelse med det verkliga exemplaret och den fina motivation till temat “High school”.


Putte glad trots allt.


Att åka bland diamanter…


…och moln.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *