Solgassar

Landade för några timmar sedan i Zürich och nu sitter jag på ett kafé i solen i Schruns och gassar. Det är vår här (precis som i Umeå, men där är det bara låtsas för det kommer alltid ett bakslag med snö och kyla!). Ska möta Fredriksson och Henke W i eftermiddag. Snackade med Fredriksson imorse, han sa att jag skulle vara beredd på vårslask à la Riksgränsen i maj. Vilket är det näst bästa jag vet, efter puder så klart.

Imorgon ska vi tura till en hytta för att fota något reportage och sedan sova över där. Får se hur det går med min kondition. Jag imponerade inte direkt på mig själv på löpbandet eller spinningcykeln under veckan jag var hemma. Iofs kände jag mig snabb i längdspåret… om inte annat såg jag ganska snabb ut (bortsett från posen).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *