Pudersökande

Det eviga sökandet efter puder. Det är inte min favoritsysselsättning att surfa internet i flera timmar för att försöka komma fram till vart man ska ta vägen. Det är för långt bort, för lite snö, för mycket snö, för mycket folk, för låga berg osv. Kvällens försök att komma fram till vart vi ska åka närmaste dagarna slutade med att vi följer originalplanen och stannar här i Schruns. Jag är glad att jag i stort sett alltid lyckas smita undan sådana svåra, “livsavgörande”, beslut.

Igår var det down day och idag hann vi knappt upp på berget innan molnen drog in igen.

Turen vi gjorde i helgen var fin. Ingen skidåkning att tala om men fick en snygg brun färg i ansiktet och laxrosa färg på bröstet. Lite bilder från Mattias Fredrikssons iPhone för att visa hur bra vi hade det.


Mattias var snabb.


Hej Puckon!


Henrik blir stark av Red Bull…


… jag blir stark av rödvin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *