Pulverschnee

(English below).

Mja… Idag trodde man väl liksom att snön skulle blåsa sönder på berget. Men det gjorde den inte! I morse körde jag, Sverre och Oskar bästa snön hittills i år. Gööt! Sen gjorde vi samma sak, fast fotade samtidigt. Det blev till att gå en del (inte i form än, fi fan), och åka lite mindre. Men det var glatt, och Oskar hävdade att det blev bra bilder. Nu ska vi gå hem till Maya och Professor Larsson och äta middag. Mycket trevligt!

English: People thought that the wind would kill the snow today. They were very wrong. Me, Oskar and Sverre skied some reaaally good runs in the morning, before the sun came in. Then we did some reaaally good runs, but shot them too. We had to hike some (I’m not in shape yet, that’s for sure). It was fun though, and Oskar said the pics turned out well. Happy times! Now we’re moving over to Maya and Lasse for some dinner. Sweet!

Sverre, Oskar, good pow and some sun. I like mountains and good friends...

Sverre, Oskar, good pow and some sun. I like mountains and good friends...

Sverre in nice light.

Sverre in nice light.

"Yeah! Do the snow thing. Yeah."

"Yeah! Do the snow thing. Yeah."

Well. I guess Oskar got the pic with his "real" camera. I unfurtunately pressed too late with my only chance. Sweet light though!

Well. I guess Oskar got the pic with his "real" camera. I unfurtunately pressed too late with my only chance. Sweet light though!

Niva with her proud father Rukas.

Niva with her proud father Rukas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *