Another video, from today

(English below)

Jahapp. Idag blev det inga bilder. Mattias fotade en störtloppstävling här. Inferno Rennen. 1900 startande. Ha ha! Så jag tog något åk med Mosse, och sen något åk själv. Slängde ihop det till en liten video. Den kan du titta på här under.  Fortfarande sjukt pepp på min nya Contour HD1080p. Sjukt lätt att använda och fippla med. Ser fortfarande ut som skit. Ha ha! Om några dagar ska jag dock hooka upp med Bergman, så jag hoppas han lär mig ett par trick. Dagens lustiga var när jag gick in på COOP för att köpa batterier till min sändare, så fick jag ett moment. Jag glömde batterierna, men köpte ett havkilo möglig ost och en dyr flaska vin istället. God lunch blev det! Nu ska jag äta god middag.

ENGLISH:

No pictures today. Mattias took pictures of the 1900 maniacs in Inferno Rennen. Ha ha! So I took a couple of runs with Mosse, and a couple by myself. It was fun, but not so deep. You can see the video below. Still very low quality. Ha ha! But soon I’ll meet Bergman, and I’ll ask him a couple of tips. Todays funny: I went in the COOP store to buy batteries, and came out with a lot of rotten cheese, crackers and an expensive bottle of wine. So… That was lunch. Ha ha! Now it’s dinner though.

[vimeo]http://vimeo.com/8931523[/vimeo]

This is the coolest guy I've ever seen.

This is the coolest guy I've ever seen.

Look at that kid goddammit!

Look at that kid goddammit!

Mmmm...

Mmmm...

Yes! Line them up!

Yes! Line them up!

Too much of this lately...

Too much of this lately...

2 comments

  1. fan! för en gångs skull vå var det faktist ganska kul å se på headcamåkning, bra jobbat! men det är klart allt blir väl bra med lite Roky 🙂
    rocka på!

  2. Tack tack! Men när vi börjar filma och jag lär mig i alla fall någon form av klippestetik så blir der väl förhoppningsvis ljusår bättre…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *