En lång resa och en första skiddag

(English below).

Hej. Hej.

Igår körde jag upp till Gränsen. Det var… långt…. och inte så kul. Men idag körde jag min första skiddag sedan i mars någon gång. Sju veckor sen typ. Det var däremot jäkligt skoj. Pepp! Tog det lugnt med knäet dock, men skoj ändå. Jag har tagit massa bilder, så det är nog bättre ni tittar och läser där. Här:

Howdy. Drove to Riksgränsen yesterday. That was really far. Not that fun… But today I had my first day on skis for seven weeks. Sweet! Took it really easy with the knee, but it was fun anyway. Took a lot of pics, so read and look:

Klockan 08.11. Malung.

Åkte förbi många vackra platser igår. Här Orsa. Ungefär 27% av befolkningen jobbar här på Samhall.

"Det är lugnt. Det kommer att gå bra det här."

Jo, tjena... Det var 2000 spänn åt helvete det.

100 mil. Då såg jag ut så här:

100.

Klockan 22.03. Kiruna.

Och på den här fina parkeringen tog jag jag en finmiddag.

Flera rätter!

Och unnade mig riktigt mycket ost! Lyxigt!

Så här långt var det upp.

Och det kändes så här. 23.39.

Men idag var jag ute och körde. Det var skoj! Här är Adam Falk i en skön trea framför Nicke Jakobsson.

Wille Lindberg var ON FIRE idag. Fet bakåt efter att ha stompat en fet klippa.

Trevlig kväll.

Adam Falk med en ensväng. Flott ljus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *