Tacobåt och Oktoberfest

I den gågna helgen har jag hunnit med  Tacobåt samt Oktoberfest.

Tacobåt är precis så roligt som det låter. Man åker båt och käkar Tacos, jag och Anki tog in en flaska mousserande för att öka på feststämmningen och det var en glad trubadur med Iron Maiden-tshirt som stod för underhållningen i form utav rockklassiker med bakgrundsmusik på band. Underbart!

Söndagen ägnade jag på Fors golf söder om sthlm tillsammans med personalen från Riche och Sturehof. Det var golftävlingar, traktorkörning osv och sedan avrundades dagen med en Oktoberfest i en lada. Korv, surkål, öl samt tre äldre herrar som spelade oompa-oompamusik live. Svårt att bestämma mig vilken av helgens två musikakter som var roligast.

Otroligt matchat gäng innan Tacobåten
Otroligt matchat gäng innan Tacobåten
Tacobåtens egna trubadur
Tacobåtens egna trubadur
Ebba, sportklädd som alla andra från personalen på Riche och Sturehof...
Ebba, sportklädd som alla andra från personalen på Riche och Sturehof...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TpU3Zst3pdk&NR=1[/youtube]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *