Företagsgolf

Lite då och då får jag för mig att jag faktiskt kan spela golf. Idag slog jag på stort (i dubbel bemärkelse) och var med i min första golftävling tillsammans med Peak Performance ute på Arlandastads golfbana. Först var det träning på morgonen med diverse pros och sedan spel efter lunch. Nej jag kom inte sist, men antagligen näst eller tredje sist utav lite drygt 60 deltagare. Och andra sidan spelar jag mest golf för att ha något att ägna dagarna åt när jag blivit så gammal att min kropp inte klarar av mer fysiska aktiviteter.

Peter Hedblom visar hur man slår en drive 160 m från knäståendes.
Peter Hedblom visar hur man slår en drive 160 m från knäståendes.
Flagbygge kl 07.50, innan golfen.
Flagbygge kl 07.50, innan golfen.
Peter Malm, sälj Peak, fixar alltid biffen...
Peter Malm, sälj Peak, fixar alltid biffen...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *