Ge mig min post Posten

Av någon anledning har Posten bestämt sig för att sluta levererar post till mig. Jag har funderat på ifall det kan bero på att jag gjort ett tiotal adressändringar de senaste åren och att de ledsnat helt enkelt. I vilket fall så ringde de från Scandic Hotels huvudkontor i sthlm idag och meddelade att min röstsedel hade dimpt ner där. Den nya röstsedeln som jag beställde för några dagar sedan har inte dykt upp än + att jag saknar ett par paket med surfvax och en ny våtdräkt. Snart ringer de väl från LKAB alternativt Ringhals och meddelar att de har mina paket.
Sluta jävlas med mig Posten och ge mig min valsedel för jag vill rösta på söndag och jag vill ha min våtdräkt för jag tycker det är halvjobbigt att få blodstopp i armarna som min nuvarande ger mig. Tack!


Min älskade bräda.


Halvrörigt surf igår…


Bättre idag. Och nej det är inte jag som surfar på någon av bilderna för jag är alldeles för dålig för att vara med på bild. Jag ska bli bra innan dess att jag fyller 26, typ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *