Arga lappen

Jag har fått mitt livs första arga lapp i tvättstugan. När jag kom ner till tvättstugan i eftermiddags för att tvätta hade någon lämnat en lapp på min våtdräkt, eller snarare ett brev, där den här personen förklarar för mig hur sjukt dum i huvudet jag är som lämnat min våtdräkt hängande i tvättstugans torkrum. Det var hennes tvättid, min våtdräkt var smutsig osv osv. Sedan skrev hon inte under med sitt namn (men det är helt klart en tjejs handstil).

Absolut roligast hade varit att svar på brevet sansat och förklarat för henne om att min “smutsiga” våtdräkt var nytvättad och dessutom ny. Att hon inte hade bokat tvättstugan enligt bokningsystemet. Att jag inte accepterar att någon är extremt otrevlig mot mig oprovocerat, framförallt inte via en anonym lapp och sedan avsluta det hela med att säga att jag kontaktat hyresvärden eftersom hennes lapp gjort mig så upprörd. Vilket den faktiskt gjorde!
Men istället för att trycka i ansiktet på henne att jag är den större människan, har jag inte gjort ett skit. Däremot ska jag för en tid framöver kolla snett på alla mina grannar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *