Tråkigt och innehållslöst

Har tyckt att mitt liv varit ointressant den senaste tiden eftersom jag inte gjort massa fräna grejer. Vilket har fått mig att helt och hållet glömma bort att jag faktiskt fick vara med om min alldeles första operation häromdagen. Alltså första som jag inte själv låg under kniven. Passande nog var det en korsbandsoperation. Ebbe la in några väl valda ord om hur ofta jag har skadat mitt knä till en ortoped, som då tyckte att jag skulle få vara med på en operation. Trots att det är minst 3 år kvar tills dess att jag själv läser den kursen.
I vilket fall var det skoj. Ägnade en stor del av tiden till att grubbla över hur många som måste fått totalt kvaddade knän innan man kom på en bra teknik för att laga korsband. Det måste vara huuur många som helst!

Ungefär såhär såg det ut innan ortopeden tog bort trasig vävnad.

Och på detta sätt lagar man vanligen korsband i Sverige idag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *