Slut för sommarjackorna och spruträdsla

Som en kall och blöt kindsmäll drog ovädret med blötsnö in över Umeå. Det snöade på tvären och för första gången i mitt liv uppskattade jag inte alls det första snöfallet för vintern. Det var bara skitkallt! Som tur var hade jag 4 “underbara” timmars föreläsning om blod och nervförsörjningen till benet och behövde inte vara ute.

Och imorgon ska jag ta BGC-vaccin mot tuberkulos, vilket jag har gått och varit orolig för i snart två veckor. Det är inte själva sprutan som skrämmer, det är effekterna av den. Har man otur så får man en snygg, varande böld på överarmen som kan sitta kvar i upp till ett år. För att citera Lina, som har haft ett varande sår sedan juni, “Det är det bästa preventivmedlet någonsin, ingen vill komma i närheten av en”.

Jag är tyckte det var kallt och hemskt utomhus idag så jag orkade inte gå ut för att ta en fin bild på snön. Istället så har jag helt enkelt tagit någon annans bild på snön. Inte så kreativt men extremt slött.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *