Kanin

Vackra Slovenien. Har varit här och tävlat Freeride Battle. Ganska låga förväntningar när vi åkte hit efter en skitjobbig resa genom Italien. Vi förväntade oss många stopp med mycket kaffe och glass. Fick sträckkörning med helt tokiga bilförare. Men sedan har resan varit trevlig. Alla är supertrevliga här, bra skidåkning, maten är god, det är vackert, fräscht och billigt.

Första tävlingsdagen kraschade Lina, Marielle och jag. Jennifer åkte smart och stod upp och Joonas åkte imponerande som vanligt. Eftersom jag hoppade mest så kom jag vidare till finalen trots en krasch.
I finalen så åkte de flesta tjejerna lite bättre, vilket var en himla tur eftersom det var skitlåg standar i kvalet. En rysk tjej åkte riktigt bra och vann. Jag kom två och Jennifer trea. Så det var helt okej. Även killarna körde mycket bättre i finalen, tyvärr så åkte Joonas fel och det blev ingen seger för honom.


Titta på nördarna!


En kaffe på Italienska sidan av skidorten Kanin som gjorde mig glad efter finalåket igen. Var lite förbannad för att jag inte åkt som jag tänkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *