Årets första tur

Det var dags för mig att tura. Har fixat nya turskidor för att jag tänkte att jag ska gå mycket i år. Ja det har gått sådär med det. Dessutom lämnade jag mina skidor och hudar i Chamonix när jag drog över till Verbier i förrgår. Så fick springa och hyra ett par 166 cm hemska carvingskidor imorse för att kunna hänga på min moster och hennes man. De var extremt bakmonterade och nästan 2 dm kortare än mina vanliga. De gick ok att åka på dem bortsett från åket ner på baksidan av Mt Fort då jag trodde att jag hade satt min sista potatis.

Två timmars turande var lätt värt eftersom vi fick ett långt åk med kall, orörd snö. Däremot var det inte så fint på slutet…


Sara och jag


Halvvägs upp med min nya POC-hjälm som är det absolut skönaste jag har haft på mitt huvud!


Sara halvvägs ner.


Sista biten av åket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *