Vattenskidor

Trots alla dessa år på skidor har jag aldrig åkt vattenskidor, förrän i förrgår. Inte riktigt lika bra på vatten som jag är på snö men tycker ändå att jag var rätt duktig som lyckades åka på en skida. Dock så fick jag storspö av både Viktor och Ludde. Fick åka däck för första gången i mitt liv också och wakeboard. Fnittrade som ett barn i flera timmar. En båt måste jag ha när jag blir stor.

Kom till skolan i morse för att plugga till min resttenta imorgon eftermiddag. Sprang på min lärare som propsade på att jag skulle skriva tentan på en gång. Jag kunde inte säga emot. Så här i efterhand är jag rätt nöjd då mitt sommarlov startade på riktigt idag istället för imorgon kväll.


Yes!


Viktor


Av ca 100 bilder på mig när jag åkte vattenskidor eller wakeboard så hade jag tungan utanför munnen på minst 95 st. Djup koncentration…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *