Semester

Fjärde dagen i USA och jetlagen börjar långsamt släppa. Jag har varit i USA och åkt skidor flertalet gånger men detta blir första gången på sommaren. Viktor och jag har börjat bila upp från San Diego mot San Francisco. Vi har spenderat två senaste dagarna i Encintas och surfat. Jag har aldrig sett bättre lära-sig-att-surfa-vågor så vi planerar att åka tillbaka dit i slutet av resan. Kom till LA för några timmar sedan. Hann ner en sväng på Venice Beach, äta en glass på Coldstone och se en uteliggare utföra ett otroligt privat ärende under ett bord innan det började mörkna och vi sprang tillbaka till hotellet.


Lite småtrött efter en natt på en stol på flygplatsen. Kratigt regnoväder vid Newark skapade kaos i flygtrafiken och hotellen blev fulla. Åt Amerikansk frukost som plåster på såren för det 12 timmar sena flyget.


Encinitas


Venice


Jag tror att det kan varit den här piren som Hoby i Baywatch slog i en pelare i när han surfade. Åhh, han var så snygg på den tiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *